Kedves Vásárlónk!

Ebéd rendelésedet leadhatod egyszerűen a webshopunkon keresztül.

Mobiltelefonon kattints a “Menü” re és válaszd az “Étel rendelést”. (Számítógépen látszik egyből a fenti menüben)

Válaszd ki melyik hétre szeretnél rendelni!

Kattints a Hétfőre, itt pedig kiválaszthatod a hétfőre rendelendő ételt vagy ételeket. Választhatsz a normál/bőséges vagy a kisebb adag között.

Ne felejts el levest és desszertet is választani (nagyon finomak) 🙂

Rakd a kosaradba amelyeket hétfőre kiválasztottál.

A böngésződ “vissza” gombjára kattintva visszatérhetsz a hét napjaihoz, itt válaszd a keddet és válaszd ki itt is a megrendelni kívánt ételeidet.

Ismét “vissza” gomb a böngésződben és folytasd a Szerdával…

Miután kosaradba raktad a Pénteki ételeket is, akkor az oldal alján láthatod a kosarad tartalmát, vagy kattints a fenti menüben a “Kosár” -ra.

Itt még beállíthatod ha változtatni szeretnél a darabszámokon, többet vagy kevesebbet szeretnél valamelyik ételünkből, illetve törölni is tudsz a kosárból ételt.

Utána kattints a “Tovább a pénztárhoz” gombra és ott tudod megadni a szállításhoz és a számlához szükséges adataidat.

Ha már vásároltál és regisztráltak magadat, akkor elég bejelentkezni és adataidat nem kell kitölteni újra.

Ha valami speciális kérésed lenne az ételekkel vagy a kiszállítással kapcsolatban, azt kérlek írd be a “Megjegyzés” pontba a megrendelési adataid megadásakor és igyekszünk teljesíteni, vagy felvesszük Veled a kapcsolatot.

Megrendelésedet leadhatod a megrendelés előtti napon 12:00 óráig.

Ha a megrendelés leadása után mégis változtatni vagy lemondani szeretnél, akkor ezt írásban jelezd nekünk a “rendeles@joizek.hu” emailcímre legkésőbb az adott étel kiszállítását megelőző napon 12:00 óráig. Itt kérjük add meg a nevedet és megrendelésed számát, amely megrendelésen változtatni szeretnél.

 

Amennyiben bármit kifogásolnál az ételeinkben, akár mennyiségi, minőségi vagy választékbeli problémád lenne, akkor ne tartsd magadban, írd meg nekünk a “rendeles@joizek.hu” emailcímre vagy vedd fel a kapcsolatot velünk a 06 20 216 9327 telefonszámon, hiszen célunk hogy minden kedves vásárlónk elégedett legyen velünk és hétről hétre minket válasszon saját és családja örömére.

Jó Étvágyat Kívánunk!

 

Jó Ízek Konyhája Kft.